Marius Bjerke

Marius Bjerke

Coach & Innehaver

Jeg har 26 års erfaring innen trening og kosthold, og kan vise til en veldig allsidig treningserfaring. Før jeg begynte med Crossfit, har jeg vært norgesmester i dansing (hip hop) og konkurrert på toppnivå i Norge innenfor Strongman.

Crossfit har gitt meg utrolig mye både mentalt og fysisk. Det som driver meg er gleden av å kunne bidra til å hjelpe andre å oppleve denne fantastiske treningsformen og livsstilen. Jeg elsker å jobbe med mennesker og hjelpe hver enkelt å nå sitt potensiale uansett fysiske forutsetninger.

CF-Kurs:

 • CrossFit Level 1 trainer
 • CrossFit Level 2 trainer
 • CrossFit Competitor trainer
 • CrossFit Weightlifting trainer
 • CrossFit Gymnastics trainer
 • CrossFit Strongman trainer

Kontakt meg gjerne på mail:
marius_bjerke@yahoo.no

Lars Tore Silseth

Lars Tore Silseth

Box Manager, Coach & PT

Min idrettsbakgrunn kommer fra ishockey. Jeg har spilt aktivt i nesten 20 år, og spiller fortsatt når jeg har anledning. Jeg har også vært ishockeytrener i 3 år for lagene til U-16 og U-20 i Lørenskog ishockeyklubb. Gjennom ishockey ble jeg introdusert for øvelser innenfor styrke, spenst, hurtighet og koordinasjon, som også er viktige elementer i Crossfit.

Jeg har drevet aktivt og målrettet med Crossfit siden november 2016 da Crossfit Lillestrøm åpnet, og jeg deltar på 2-3 konkurranser i året. Mine favorittøkter er lange og harde med innslag av TriErg`s og andre øvelser som krever motor, men jeg har ingen bestemt favorittøvelse. Jobben må gjøres uansett hva som dukker opp på planen. Mine styrker er utholdenhet og teknikk innenfor vektløfting.

Jeg jobber som coach fordi det føles givende å jobbe med mennesker og legge til rette for at de skal ha en best mulig treningshverdag. I min rolle som Box Manager på CFL ønsker jeg å bidra til å videreutvikle boxen og skape et solid felleskap hvor alle inkluderes.

Ta kontakt hvis du har spørsmål eller gode forslag:
Larstorehs@hotmail.com

Hannah Bentsen

Hannah Bentsen

Coach & PT

Min idrettsbakgrunn kommer hovedsakelig fra fotball, volleyball og basistrening. Jeg har jobbet i SATSElixia som instruktør siden 2009 og som PT siden 2012. Jeg har grunnfag i idrett og videreutdanning i treningsveiledning, Personlig Trening og kostholdsveiledning fra Norges Idrettshøgskole. I løpet av årene i treningsbransjen har jeg tatt ulike kurs i regi av NIH, SATS, AFPT, Antidoping Norge og andre institusjoner.

Jeg tok introkurs i Crossfit da Crossfit Oslo åpnet i Mølleparken i 2011, og ble introdusert for en ny verden av kule utfordringer og fikk mange nye venner! Etter noen år prøvde jeg meg også i konkurranse og fikk blod på tann. Jeg har deltatt på over 18 konkurranser i inn- og utland både individuelt og på team, og flere ganger vært med på Crossfit Open. Jeg har dommerkurs gjennom NOR3F, og har jobbet som dommer under NM i functional fitness i 2018.

Det jeg først og fremst liker med Crossfit er den konstante variasjonen av øvelser og det gode fellesskapet. I denne treningsformen blir man aldri utlært, man kan tilpasse alle nivåer og man får trent mindset så vel som fysiske egenskaper. Mine favorittøkter er de med lang varighet og variert innhold. Digger chippere og RFT-økter.

Jeg får masse energi tilbake av å coache, og jeg brenner for å gi medlemmene tett oppfølging slik at de kan knekke koder og oppleve progresjon!

Kontakt meg på:
hannahbentsen@me.com

Mads Gløtta

Mads Gløtta

Coach

Min treningsbakgrunn stammer i hovedsak fra mange års styrketrening på treningsstudio. Jeg ble introdusert for Crossfit første gang i 2012 og trent Crossfit aktivt siden 2017.

Det som inspirerer meg mest med Crossfit, er samholdet og treningsgleden blant folk på trening. Du blir behandlet likt uansett om du er 20 eller 60 år! Alle pusher hverandre og vil hverandres beste! Jeg har alltid fokus på å hjelpe medlemmene til å forbedre seg teknisk og pushe dem når de tror at de ikke har mer og gi. Jeg elsker synet av 15-20 medlemmer som ligger strødd på gulvet etter en real utholdenhetsøkt!

Jeg trives best med å coache i vektløfting. Da får man jobbe med komplekse øvelser hvor det alltid er noe man kan justere på for å forbedre seg. I tillegg liker jeg å fokusere på skadeforebyggende øvelser, og liker å legge inn slike øvelser i oppvarmingen før timer.

CF-kurs: Crossfit Level 1

Kontaktinformasjon:
Mglotta@hotmail.com

Timothy Tangen

Timothy Tangen

Coach & PT

Jeg har bakgrunn fra apparat-turning og har jobbet som turntrener i over 10 år. I tillegg til turning har jeg drevet med hinderløp (OCR) og Cheerleading, hvor jeg konkurrerte i 5 år. Jeg startet med Crossfit i 2015 / 2016 og har vært instruktør like lenge.

Mine favorittøkter innen Crossfit, er økter hvor det dukker opp øvelser som jeg ikke behersker så godt og som jeg får utfordret meg på. Jeg liker dessuten økter med mange repetisjoner av hver øvelse.

Min motivasjon som coach er å kunne hjelpe andre, følge utviklingen deres og samtidig utvikle seg seg selv til å bli en enda bedre coach.

CF-Kurs: Crossfit Level 1

Ta kontakt på mail for henvendelser:
T.tangen@hotmail.com

Jardar Dahl Hovland

Jardar Dahl Hovland

Coach & PT

Eg har spilt fotball, handball, turna og vært aktiv på langrenn i over 10 år. Eg starta med styrketrening i 2009 og ble introdusert for Crossfit i 2016. Dei siste åra har eg også deltatt i ulike konkurransar. Eg er utdanna personlig trener og har jobba som PT i SATS i nesten 7 år og som gruppetreningsinstruktør i 2-3 år. Her har eg også tatt flere ulike kurs som har heva min kompetanse.

Mine favorittøvelser i Crossfit er vektløfting og gymnastikk. De beste øktene for meg har ein fin kombinasjon av ferdigheter (skill), løfting og motor!

Alle medlemmer og PT-kunder har forskjellige utgangspunkt, bakgrunn og målsettingar. Det er veldig givande å kunne følge utviklinga til ein person, om målet er å kome tilbake fra eit svangerskap, ein skade, eller pushe sitt potensiale.

Som PT kan eg tilby grundig teknikk-trening i olympiske løft, gymnastikk-øvelser og andre generelle egenskaper innafor Crossfit.

Kontakt meg for ein uforpliktande prat på:
jardar.hovland@hotmail.com

Eirik Rugtvedt

Eirik Rugtvedt

Coach

Min treningsbakgrunn kommer fra ishockey og styrketrening. Jeg fikk interessen for gruppetrening og egentrening gjennom mine år i hockeymiljøet, og en periode satset jeg hardt på ishockey. Av ulike former for styrketrening har jeg drevet mest med det som kalles “powerbuilding”.
Jeg har holdt på med Crossfit siden sommeren 2018, og har blitt tatt godt imot av det inkluderende miljøet på Crossfit Lillestrøm. Jeg har foreløpig ingen spesifikke favorittøkter, men synes generelt det er gøy å grave litt i seg selv og gå i kjellern!
Som coach synes jeg det er morsomt å oppleve gleden når medlemmer klarer noe nytt som de ikke har mestret før, og oppleve hvordan alle heier på hverandre! Det er morsomt å kunne lære bort et triks eller to!
Jeg brenner for å kunne forbedre seg selv og sin helse gjennom trening og kosthold.

Ta gjerne kontakt på mail eller når du ser meg hvis det skal være noe!
Rugtvedt91@hotmail.com

Ingrid Kjelsberg Pedersen

Ingrid Kjelsberg Pedersen

Coach

Min treningsbakgrunn kommer fra styrketrening, kickboksing og sykling/spinning. I tillegg har jeg vært innom dans (hiphpop) og trening til OCR-løp.

Jeg startet med Crossfit i 2017 og falt fort for de konstant varierte øktene og øvelsene. Etter det har jeg deltatt på én lagkonkurranse og deltatt på Crossfit Open hvert år. Jeg tar også de årlige dommer-kursene for å holde meg oppdatert på standarder. Mine favorittøkter er de lange øktene hvor man må jobbe hardt med seg selv, med innslag av rene utholdenhetsøvelser og vektløfting.

Det jeg liker best med Crossfit er det sosiale miljøet og at man kan ha så stor progresjon. Alle kan møte opp på en time og få det samme utbytte uansett utgangspunkt! Som Coach synes jeg det er gøy å se medlemmer mestre øvelser de har slitt med, og pushe seg ut av sin egen komfortsone.

Ta kontakt med meg direkte på boxen, eller send meg mail på:
Ingrid.kjelsberg@gmail.com

Espen Westgaard

Espen Westgaard

Coach

Jeg testet Crossfit i 2017 og ble hektet med én gang, da høyintensitetstrening og variasjon er noe jeg alltid har likt. Jeg har bakgrunn som sivilingeniør og målbarheten i Crossfit, hvor alle økter og øvelser kan måles og man kan se forbedringer hele veien, er noe jeg elsker. I tillegg er miljøet og samholdet på Crossfit Lillestrøm unikt, noe som gjør at jeg anbefaler Crossfit til alle jeg kjenner.

Favorittøvelsene mine er de mono-strukturelle øvelsene som roing, løping, ski-erg og bike-erg. Det er også innenfor dette området jeg har aller mest kompetanse, etter mange års erfaring fra konkurranser og strukturert trening. Jeg jobber stadig med å gjøre øvelser innen vektløfting og gymnastikk til favoritter også. Jeg har tatt flere kurs i regi av Crossfit-miljøet og har dommerkurs gjennom NOR3F.

Jeg startet som Coach på Crossfit Lillestrøm høsten 2017. Jobben som Coach er veldig givende både med tanke på å lære andre riktig utførelse av øvelsen, skape mestringsfølelse og godt humør. Som en bonus blir jeg også bedre selv gjennom både å hjelpe og lære av de som deltar på timene.

CF-kurs:

 • Crossfit Level 1
 • Crossfit Kids
 • Crossfit Gymnastics
 • Dark Horse Rowing Trainers Course

Kontakt meg på:
espenwest@gmail.com

Hans Jacob Svensson

Hans Jacob Svensson

Coach & Gymnastic Coach

Jeg har en variert idrettsbakgrunn med blant annet 10 år som konkurransesvømmer, kickboxing, BJJ og styrketrening.

Jeg har drevet med Crossfit siden 2014 og har konkurrert både i Crossfit og Functional Fitness. Mine favoritt-øvelser er clean & jerk og strikte handstand pushups. Jeg er veldig glad i raske økter med høy intensitet som inneholder gymnastikk- og vektløftings elementer. Hvis jeg skal velge ut noen favorittøkter, må det bli “Grace”, “Diane” og “JT”.

Jeg har primært gymnastic-timer og motiveres veldig av å se medlemmer som behersker en øvelse de har trent på lenge, og se mestringsfølelsen de får av det. Jeg har selv måttet jobbe mye med å mestre gymnastics øvelser, vet hvor lang den veien kan være og hvor godt det smaker når man får det til etter hardt arbeid.

Av kompetanse har jeg flere kurs innen gymnastics. I tillegg har jeg god erfaring når det gjelder rehabilitering etter skader, og har gode tips og triks knyttet til dette tema.

CF-Kurs: Crossfit Level 1

Kontaktinformasjon:
hans_js107@hotmail.com

Daniel Martinsen Westgaard

Daniel Martinsen Westgaard

Coach & Crossfit Kids Coach

Jeg studerer toppidrett på Lørenskog VGS og har drevet med langrenn i 13 år, hvor jeg konkurrerte nasjonalt de siste tre årene. Jeg ble introdusert for CrossFit våren 2017 og deltok på min første konkurranse i 2018. Mine favorittøvelser i Crossfit er tekniske øvelser, som snatch og muscle-up.

Jeg har vært trener for barn mellom 6-10 år innen allidrett siden 2014 og trives godt med å lære barna gode treningsvaner. På boxen har jeg faste timer for barn kalt “Crossfit Kids” flere ganger i uka. Jeg er opptatt av utføre øvelsene teknisk riktig med fokus på skadeforebygging.

Min treningserfaring innen langrenn gjør at jeg har god kunnskap innen kondisjonstrening, og jeg holder meg jevnlig oppdatert på fagstoff gjennom online-kurs som tilbys i Crossfit-bransjen. Jeg har også dommerkurs gjennom Nor3f.

En av grunnene til at jeg har blitt så hekta på Crossfit er det inkluderende miljøet. Hver dag fylles boxen av mennesker som heier på hverandre og løfter hverandre opp. Jeg er coach fordi jeg liker å jobbe med mennesker og stortrives med å hjelpe medlemmene med å nå målene sine og inspireres av å se folk oppleve mestring.

CF-kurs:

 • Crossfit Level 1
 • Crossfit Kids

For spørsmål eller tilbakemeldinger kontakt meg på:
daniel.westgaard@gmail.com

Julie Jahr

Julie Jahr

Coach

Jeg er utdannet sykepleier og jobber på Ahus. I tillegg har jeg en Personlig Trener-utdannelse og en bachelorgrad i ernæring, og er svært opptatt av forebyggende helse.
Min idrettsbakgrunn kommer fra håndball og alpint. I håndballmiljøet har jeg både vært spiller og vært trener. Etter å ha blitt introdusert for styrketrening gjennom alpint-miljøet, har jeg hatt en interesse for dette. Jeg prøvde Crossfit for første gang i 2017, og ble hekta med en gang.

Crossfit er en treningsform som gir meg utfordringer, en god dose mestringsfølelse og samtidig er en sunn og sosial hobby. Det jeg liker aller best, er at man alltid kan trene sammen med andre uavhengig av hvilket nivå man er på. Dette har gjort at jeg ofte trener sammen med mine foreldre, som også er aktive medlemmer i miljøet!

Selv trives jeg best med økter som har tunge løft, men jeg prøver også å komme meg på økter der jeg får utfordret meg selv på ting jeg ikke er så god på.

Som coach er jeg opptatt av at medlemmene skal oppleve fremgang, trygghet, mestring og treningsglede. Håper vi ses!

Ta gjerne kontakt med meg på:
julie_jahr@hotmail.com

Christopher Høiseth

Christopher Høiseth

Coach

Jeg var aktiv håndballspiller frem til jeg var 18 år og har også drevet med svømming og fotball. Til vanlig jobber jeg i Forsvaret, hvor jeg blant annet jobber en del med fysisk testing av ansatte og vernepliktige, og veileder personalet til korrekt trening for spesifikke roller og jobber.

I 2016 fikk jeg et månedsabonnement på Crossfit Lillestrøm i julegave av kona, og jeg har vært hekta siden! Jeg har vært en ivrig fan av sporten siden jeg startet, og reist rundt og vært tilskuer på de fleste store internasjonale konkurranser.

Mine favorittøvelser er de med kettlebells og erg-apparater, samt økter med lengre varighet. Jeg har også fordypet meg på ro-maskiner gjennom kurs, fagstoff og nerding.

Det som inspirer meg som coach er å følge endringsprosessen til folk over en periode med trening. Gjennom målbarhet, retning og litt viljestyrke ser man endringer som ikke bare går på det rent fysiske, men også det mentale.

Ut over coaching innenfor Crossfit, kan jeg også gi veiledning på trening, testing og fysiske krav opp mot opptak i Forsvaret.

CF-kurs: Crossfit Level 1

For spørsmål kontakt meg gjerne på mail:
choiseth.chi@gmail.com

Rino Ravn Berg

Rino Ravn Berg

Coach

Jeg kommer fra Fetsund og har gjennom barne- og ungdomstiden hovedsakelig vært aktiv innen friidrett. Mine sports interesser er mange, og varierer fra terrengsykling til windsurfing. Det meste av tiden min går med til vintersport (alpint, snowboard, telemark) og toppturer!

Jeg har bakgrunn fra Forsvaret, jobber som sykepleier på Ahus og studerer samtidig trenerrollen og idrettspsykologi på Norges Idrettshøgskole. Jeg er utdannet Personlig Trener og har over 10 års erfaring i treningsbransjen med PT og gruppetrening. Jeg har også sertifiseringer i vektløfting gjennom Eleiko Strenght Coach.

I 2013 begynte jeg å trene mer og mer Crossfit- rettet, og fant fort ut at jeg kunne gjøre alt som er fett i én og samme aktivitet! Innimellom konkurrerer jeg også.

Jeg liker å slite og ta i et tak, både inne på gymmet eller i utendørs trening.
Mine favorittøkter innen Crossfit er “chippere”, hvor man jobber seg ferdig gjennom en liste med mange ulike øvelser på tid. Ellers trives jeg godt med å trene vektløfting.

Som coach liker jeg å skape god “dra’på-stemning” og sørge for at ingen av de som møter opp på timen skal gå uthvilt hjem! Jeg er også spesielt opptatt av gode oppvarminger og optimal teknikk under øktene.Trening er viktig for å kunne håndtere det livet byr på!

CF-kurs: Crossfit Level 1

Vi sees!
Rino_r_b@hotmail.com

Robin Svendsen

Robin Svendsen

Coach & Weightlifting Coach

Min treningsbakgrunn kommer hovedsakelig fra ishockey og fra trening på treningsstudio. Jeg har også spilt i Rugby League, hvor jeg var på det norske landslaget. Jeg startet med Crossfit i 2014 / 2015 og begynte å trene mer seriøst i starten av 2016. Jeg deltar som utøver på 3-4 konkurranse i året. Mine favoritt-øvelser i Crossfit er alt som har med vektløfting og gymnastikk å gjøre, men har størst lidenskap for vektløfting.

Jeg startet som coach hos Crossfit Lillestrøm i 2017 og begynte med gruppetimer i vektløfting i 2018. Som trener liker jeg og hjelpe andre med å få mestringsfølelse og jeg motiveres av å se glede hos personer som jobber mot målet sitt.

CF-kurs: Crossfit Level 1

Trenger du hjelp med vektløfting eller noe annet kontakt meg her:
Robsen92@hotmail.com

Øystein Edsbergløkken

Øystein Edsbergløkken

Coach

Jeg har idrettsbakgrunn fra skihopping og er en ivrig golfspiller på fritiden. Jeg ble introdusert for Crossfit da Crossfit Lillestrøm åpnet opp i november 2016. Da var jeg lei av å være støttemedlem på SATS og trengte en ny treningsform som gjorde meg motivert for å dra på trening! Jeg ble umiddelbart frelst av den varierte treningsformen og miljøet, og har siden den gang lært meg ting jeg aldri hadde sett for meg at jeg noen gang skulle klare.

Jeg har gruppetimer og holder nybegynnerkurs sammen med Marius Bjerke.
Som coach brenner jeg for at alle skal trives og bli sett!

"Slow is smooth, and smooth is fast"

Kontakt meg gjerne på:
oystein.edsberglokken@gmail.com

Vegard Tønder Pettersen

Coach

Jeg har spilt fotball helt siden jeg lærte meg å gå, og har spilt aktivt både i Nord-Norge og på Østlandet. Jeg startet med Crossfit i 2016, og fant raskt ut at dette var en fantastisk treningsform hvor jeg kunne få ut konkurranse-suget jeg har hatt helt siden jeg sluttet med fotball. Jeg deltar på konkurranser så ofte jeg har anledning.

Jeg bor til vanlig i Kristiansand, men studerer på Kjeller utenfor Lillestrøm og dukker tidvis opp som coach på Crossfit Lillestrøm. Jeg er også engasjert som coach på Crossfit Kvadraturen i Kristiansand.

De øktene jeg liker best er de som har stor variasjon i øvelser, og som gjerne inneholder barbell-cycling og burpees! Økten “Murph” er også et eksempel en slik favorittøkt, hvor jeg får utfordret psyken like mye som det fysiske.

For meg handler det å være coach om å overføre kunnskap, men det viktigste aspektet er at alle som er på trening skal dra med et smil og glede seg til å komme tilbake på trening.

Ikke vær redd for å ta kontakt eller slå av en prat om du ser meg på boxen!

CF-kurs: Crossfit Level 1

Kontaktinfo:
vegard@crossfitkvadraturen.no

Satu Delerud

Coach

Jeg har studert idrett og har tatt trenerutdanning på NIH. Jeg har også jobbet som instruktør på treningssenter siden 1992 med alt fra sykkeltimer til saltimer og sirkeltrening. Her har jeg holdt meg faglig oppdatert med en rekke kurs. De siste årene har jeg også konkurrert i OCR (hinderløp). Jeg ble introdusert for Crossfit i 2011 og vært hekta siden den gang!

Det som tiltrekker meg mest med Crossfit er den store graden av variasjon og alle utfordringene som ligger i treningsformen. Man har alltid noe å strekke seg etter uansett nivå, og kan oppleve ekstrem mestringsfølelse allerede fra dag én. Det unike samholdet i miljøet er også et stort plus.

Personlig liker jeg aller best å presse grensene for hva som er fysisk mulig.
Det kan feks være å lære seg en teknisk vanskelig øvelse eller presse seg til bristepunktet i en utholdenhetsbasert treningsøkt.

Som coach prøver jeg å inspirere medlemmer til å bli i bedre form, og dele med andre hvilken fantastisk treningsform Crossfit er.
CF-kurs: Crossfit Level 1

Ta gjerne kontakt på;
satudelerud@gmail.com